etiopigen  
  Forside  
  Tours  
  Top10  
  Afrika  
  Asien  
  Mellemøsten  
  Oceanien  
  Sydamerika  
  Nordamerika  
  Antarktis  
  Europa  
  Artikler  
  Referencer  
  Foredrag  
  Privat&News  

Foredrag - Udtalelser - Forår 2022

Fotoklubben Downstairs 02.05.2022

”Tak for et rigtigt godt foredrag, det var meget spændende at høre om dine oplevelser, som du fremlægger med en stemme som alle kan høre og et nuanceret sprog. Jeg var i Downstairs-foto den efterfølgende mandag og fik mange positive kommentarer og som en sagde, der blev klappet en del mere end normalt. Endnu en gang tak for en hyggelig og spændende aften..”

- Carsten Nordblom Eneqvist, Foredragsarrangør Fotoklubben Downstairs


Mørkhøj Bibliotek 26.04.2022

"Vi havde Jakob Øster ude at holde foredrag en aften i april 2022. Jakob fortæller både om sine egne eventyr, men også sine rejser med familien på 4. Han underholder om sine rejser fra barnsben af til rejserne i sit voksne liv, og hvordan denne rejsefeber og drømme tog til i årene. Jakob er en formidabel fortæller med masser af humor med sjove anekdoter, men giver også gode råd til at komme afsted og en masse baggrundsviden om de forskellige lande i fht. budget, sparetips, osv.  Jeg giver Jakob mine bedste anbefalinger og håber, at flere biblioteker og foreninger vil booke ham. I får nogle festlige og lærerige timer i Jakobs selskab. Hans bog er også værd at anskaffe, så man får det hele med – Bedste anbefalinger, Michala Forsberg, Mørkhøj Bibliotek mipefo@gladsaxe.dk"

- Michala Pernille Skovgaard Forsberg, Bibliotekar og foredragsarrangør


ABB personaleforening 07.04.2022

"Tusind tak for dit besøg og en fornøjelse at høre nogle af dine mange røverhistorier. Jeg har KUN fået gode tilbagemeldinger fra deltagerne."

- Benny Stougaard Hansen, Service Manager og ansvarlig for ABBs Personaleforening.


Vindinge Kulturcenter 29.03.2022

Det blev en virkelig spændende aften og din opbygning var virkelig godt sammensat.Glæder mig til at læse bogen.

- Jørgen Herholdt, Arrangør Vindinge KulturCenter.


Flere udtalelser fra Jakob Østers 2019 foredrag: her